Ako neko ima nekih informacija o izradama vanjskih volijera,bilo bi dobro da napise.
Pretraľnik
Latest topics
Most Viewed Topics
4 posters
Izrada volijere,vanjske
žako- Broj postova : 5
- Post n°2
Re: Izrada volijere,vanjske
punky je napisao/la:Ako neko ima nekih informacija o izradama vanjskih volijera,bilo bi dobro da napise.
Ovisi što te zanima.........ja sam svoju sam sagradio, od temelja do krova.
zlatoperac- Broj postova : 5
- Post n°3
žako je napisao/la:punky je napisao/la:Ako neko ima nekih informacija o izradama vanjskih volijera,bilo bi dobro da napise.
Ovisi što te zanima.........ja sam svoju sam sagradio, od temelja do krova.
zako,ovo lijepo izgleda,ovo je od aluminijumskih elemenata? imas li problema sto su pregrade providne?
- Post n°4
Da, konstrukcija je aluminijska.
Što se prozirnih pregrada tiče, ne znam. Ovo sam završio pred samu zimu. U unutrašnjem dijelu su pregrade zidane. Jučer sam pustio ptice faune Europe u vanjski dio, a pagagaje ću pustiti za jedno mjesec dana kada se vrijeme potpuno popravi i otopli.
Što se prozirnih pregrada tiče, ne znam. Ovo sam završio pred samu zimu. U unutrašnjem dijelu su pregrade zidane. Jučer sam pustio ptice faune Europe u vanjski dio, a pagagaje ću pustiti za jedno mjesec dana kada se vrijeme potpuno popravi i otopli.
Zlaja- Broj postova : 9
- Post n°5
žako je napisao/la:Da, konstrukcija je aluminijska.
Zako,sve pohvale za volijere,super je uradjeno i vidim da ptice imaju izlaz van i ulaz unutra(kad je hladna zima), samo mislim da bi moglo biti problema kod parenja kada se budu parovi gledali kroz zicu, ako to bude onda bi ja preko te unutrasnje pregrade stavio neku sitnu mrezicu da se manje vide
- Post n°6
Zlaja je napisao/la:žako je napisao/la:Da, konstrukcija je aluminijska.
Zako,sve pohvale za volijere,super je uradjeno i vidim da ptice imaju izlaz van i ulaz unutra(kad je hladna zima), samo mislim da bi moglo biti problema kod parenja kada se budu parovi gledali kroz zicu, ako to bude onda bi ja preko te unutrasnje pregrade stavio neku sitnu mrezicu da se manje vide
Imaju intimu u nutarnjem dijelu gdje su pregradni zidovi, a vanjski dio je za druženja.
Zlaja- Broj postova : 9
- Post n°7
žako je napisao/la:Zlaja je napisao/la:žako je napisao/la:Da, konstrukcija je aluminijska.
Imaju intimu u nutarnjem dijelu gdje su pregradni zidovi, a vanjski dio je za druženja.
E onda sta reci nego "bravo majstore" , i svim posjetiocima foruma treba proporuciti Zako-a za savjetnika pri izgradnji volijera!
čet lis 15, 2015 4:49 pm by sumskivardarac
» Kavez(Ćiba)
čet lis 15, 2015 4:43 pm by sumskivardarac
» izrađuje li itko drvene kaveze za gardeline ???potencijalni kupac slike i dimenzije molim ...
uto lip 09, 2015 10:41 pm by zlajozd
» Parenje stiglica/cesljugara,ishrana za pripremu i u vrijeme parenja
ned lip 07, 2015 1:25 pm by dobarloszao
» letelica za ptice
uto lip 02, 2015 2:20 pm by dejan77
» Vrsta hrane
sub tra 04, 2015 12:26 am by carduelis carduelis
» splitska tradicija pjeva grdelina
čet oľu 05, 2015 6:55 pm by Stipe Grdelin
» Pesma stiglica
čet oľu 05, 2015 6:46 pm by Stipe Grdelin
» Predstavljanje novih članova